Kidsweek Dier van het Jaar 2017

Twee panda's die verhuisden naar Nederland, een haai die hapte in de arm van Freek Vonk, een Rotterdamse politiepup die alle harten veroverde én een aap die eindelijk weer aap mag zijn. Bijzonder nieuws uit het afgelopen jaar over bijzondere beesten. Toch kan er maar eentje winnen. Welk dier? Dat beslis jij! Dus kijk, lees en kies het Dier van het Jaar 2017!

Breng je stem uit

Wie wint, deelt uit!

De winnaar van de Dier van het Jaar Verkiezing krijgt niet alleen eeuwige roem en een beker, maar ook een grote envelop! Daarin zit 2500 euro. Dat geld gaat naar een goed dierendoel. Hier lees je welk dier welk doel steunt.

Stem en win!

Op welk dier ga jij stemmen? Als je stemt, maak je automatisch kans op 4 vrijkaarten voor Blijdorp + een kinderrondleiding!

Ontmoet in Diergaarde Blijdorp gorilla Bokito in Afrika, hoor de leeuwen brullen in Azië en bewonder de speelse ijsberen in Noord-Amerika! Een dag vol bijzondere ontmoetingen in een van Europa’s mooiste dierentuinen. En dit jaar bestaat de Rotterdamse dierentuin 160 jaar!

Stem en win »

Kom naar de uitreiking!

Wil jij live bij de bekendmaking van de winnaar zijn? Dat kan! Ga naar kaartjes.diervanhetjaar.nl en meld je aan voor de Grote Kidsweek Dierendag op zondag 1 oktober in Diergaarde Blijdorp.

Vanaf € 12,50 per persoon (normaal kost de entree € 18,50) kun je om 11.00 uur de uitreiking bijwonen én de hele dag door het park lopen.

Bestel je kaartjes »