Joes Brauers (16)

Acteur. Speelde al in De Boskampi’s en Oorlogsgeheimen. Straalde dit jaar in de Nederlandse bioscoopfilm Code M. En vertolkt volgend jaar een hoofdrol in de boekverfilming van Kappen!.

Kies

Ruben Annink (17)

Zanger. Deed mee aan de Beste Singer-Songwriter, belandde met het nummer Terwijl jullie nog bij me zijn samen met Ali B op één in de iTunes-hitlijst en won hiervoor een Gouden Plaat.

Kies

Joy (13)

Vlogster. Heeft meer dan tweehonderdduizend volgers. Dit jaar won ze de VEED Award voor Beste Upcoming YouTube Talent met haar beautyblog BeautyNezz.

Kies

Christine Moene (17)

Beste meisje op de Internationale Biologie Olympiade. Christine werd dertiende, won een gouden medaille (10% van de 240 deelnemers won goud) én was het beste meisje van de wereld.

Kies

Chris Vos (17)

Paralympisch Snowboarder. In 2014 plaatste hij zich al voor de Paralympische Spelen in Sochi. In februari werd hij wereldkampioen tijdens het WK parasnowboarden bij de senioren.

Kies

Anna-Maja Kazarian (15)

Schaakster. Won al 25 Nederlandse titels voor haar schaakprestaties. Ze is het grootste schaaktalent van Nederland en mag in november meedoen met het Nederlandse team (senioren) op het EK voor landenteams in IJsland.

Kies

Jesse Bleekemolen (18)

Regisseur en producent. Maakt een speelfilm over zinloos geweld. Volgend jaar draait FATAAL in de bioscoop en wordt de film gebruikt in lespakketten.

Kies